fbpx

Stație ITP

Efectuăm Inspecția Tehnică Periodică (ITP) pentru toată gama de autovehicule și vă informăm în timp util prin SMS sau e-mail de necesitatea reînnoirii acesteia.
De ce este important și ce este ITP-ul

Ce este ITP-ul?

Inspecția Tehnică Periodică (ITP) este o verificare obligatorie, la diverse intervale de timp, a starii tehnice a mașinilor înmatriculate sau înregistrate în România, aflate în circulație, prin care autoritațile se asigură că acestea sunt sigure și respectă prevederile legislației rutiere în vigoare.

Intervalele de timp pentru ITP

  • 3 ani – prima verificare pentru mașinile noi;
  • la fiecare 2 ani – mașinile cu o vechime sub 12 ani;
  • în fiecare an – mașinile cu o vechime de peste 12 ani;
  • 1 an – prima verificare pentru mașinile noi utilizate pentru transportul de persoane care au, în afara locului conducătorului, mai mult de opt locuri pe scaune, autovehiculele utilizate pentru transportul de persoane în regim de taxi și în regim de închiriere;
  • la fiecare 6 luni – mașinile utilizate pentru transportul de persoane care au, în afara locului conducătorului, mai mult de opt locuri pe scaune, autovehiculele utilizate pentru transportul de persoane în regim de taxi și în regim de închiriere.
Verificare motor în stație ITP Timișoara
Înainte de a merge la o stație ITP

Ce trebuie să știi

Formalități

Documente necesare ITP

Stație ITP Timișoara
Mergi la sigur, mergi la o stație ITP profesionistă

Stație ITP Timișoara

Efectuarea inspecției tehnice la momentul potrivit este foarte importantă, deoarece vă poate ajuta să scăpați de cheltuieli inutile și să evitați accidentele fatale. Un avantaj major al respectării termenelor de efectuare a inspecțiilor este prelungirea duratei de viață a vehiculului, precum și menținerea performanțelor acestuia.

Corlan Trans prin stație ITP Timișoara, oferă soluții profesionale de testare și depanare a problemelor autovehiculelor de orice fel. Tot ce trebuie să faci este să-ți programezi o consultație. 

Programarea online este acum mai ușoară și mai simplă!

Programează-te acum!

Alege din calendar data și ora care ți se potrivește și completează datele de contact. Un coleg va reveni cu confirmarea programării în cel mai scurt timp.