Despre Noi

Suntem un brand românesc cu o echipă tânără și motivată. Investim în fiecare zi pentru a livra excelență pentru tine.
Scriem istorie de peste 17 ani

DE UNDE AM ÎNCEPUT

Am pornit la drum cu un singur camion din Timișoara și am continuat să mergem mai departe an după an. Astăzi avem peste 17 ani de experiență în domeniul transportului rutier de mărfuri și continuăm cu motoarele turate să livrăm performanță și profesionalism la nivel național și internațional zi după zi, an după an. 

Am continuat să investim în noi ca antreprenori, în echipa noastră și în infrastructura logistică pentru că avem o responsabilitate enormă în mediul de afaceri fiind un brand 100% românesc.

În tot acest timp am reușit să construim o echipă motivată și pregătită pentru noi provocări de care suntem extrem de mândri indiferent de poziția pe care o ocupă în firmă.

Din respect pentru tot ce am construit, avem grijă în special de șoferi și am decis să îi instruim periodic de către specialiști în siguranța transportului, tocmai pentru că vrem ca fiecare transport să fie extrem de sigur atât pentru șoferi cât și pentru marfa transportată.

Cristian Corlan

Fondator

Suntem pregătiți să găsim cele mai bune soluții de transport pentru tine.

După aceste valori ne ghidăm activitatea zi de zi

VALORI ȘI PRINCIPII

Indiferent de rută sau de tipul de marfă transportat, pentru noi, siguranța este esențială. Folosim mașini noi, aflate în garanție și șoferi foarte bine pregătiți având în vedere că siguranța este deosebit de importantă pentru noi.

Suntem în permanență orientați spre client și ne îndeplinim promisiunile tocmai pentru că înțelegem specificul nevoilor acestora.

Știm cât de important e factorul timp pentru noi toți și din acest motiv depunem toate eforturile pentru a livra în timp util.

Nu ne permitem să facem compromisuri atunci când discutăm de siguranță, cerințele clientului, profesionalism și timpul de livrare.

Misiunea noastră

Servicii complementare

Îți oferim o spălare impecabilă în timp record atât pentru mașini mici cât și mașini mari.
Fie că ai nevoie de verificare tahografe digitale, electronice, limitatoare de viteză contează pe noi.
Îți oferim service complet pentru mașina ta.
Efectuăm Inspecția Tehnică Periodică (ITP) pentru toată gama de autovehicule și vă informăm în timp util prin SMS sau e-mail de necesitatea reînnoirii acesteia.
O anvelopă nu este o simplă bandă de cauciuc, ci este o întreagă tehnologie ce garantează siguranța șoferului și a traiectoriei vehiculului.
Îți oferim soluții de depozitare mărfuri paletizate, depozitare pe metru pătrat și metru cub, manipulare, înfoliere paleți și etichetare marfă.

Produse și servicii

Descoperă toate produsele și serviciile noastre. Acum te poți programa direct online pentru serviciile oferite local în Timișoara.