Suntem aici pentru tine

Ai o întrebare? Ai nevoie de o ofertă personalizată?
Echipa Colan Trans îți stă la dispoziție

Contactează-ne

În cazul în care ai o întrebare în afara orelor de program, ne poți trimite un mail sau poți completa formulatul de mai jos. 

Completază formularul și revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Suport clienți

Echipa de dispeceri Corlan Trans îți stă la dispoziție

Dispecerat

Cristian
Corlan

Dispecer
+40 753 055 700

Principalele mele atribuții sunt coordonarea, dirijarea și urmărirea desfășurării circulației vehiculelor potrivit programelor și graficelor stabilite.

Marius
Maxim

Dispecer
+40 741 272 286

Consider că cele mai bune atribuții pe care le am sunt organizarea excesivă, capacitatea de luare a celor mai bune decizii în întâmpinarea problemelor și comunicarea în permanență astfel încât, scopul să fie îndeplinit.

Emanuel
Domneanțu

Dispecer
+40 755 082 702

Cred că găsirea soluțiilor optime de desfășurare a transporturilor și comunicarea soluțiilor alese către clienți duc la o bună colaborare, ceea ce înseamnă încă un client mulțumit.

Muntean
Adrian

Dispecer
+40 755 082 705

Eu cred că atât coordonarea cât și îndrumarea șoferilor duc la atingerea obiectivelor noastre dar și la satisfacția clientului. Susțin faptul că managementul curselor, asigură o eficiență economică crescută și transparentă.

Produse și servicii

Descoperă toate produsele și serviciile noastre. Acum te poți programa direct online pentru serviciile oferite local în Timișoara.